INSTALIRAMO: centralna grijanja, vodovodne instalacije, solarne sisteme, toplinske pumpe, ventilacijske sisteme...

Generalni smo zastupnici tvrtke SONNENKRAFT za Republiku Hrvatsku. SONNENKRAFT je s više od dva milijuna kvadratnih metara postavljenih solarnih kolektora i s više od 100.000 solarnih sistema vodeći ponuđač solarnih rješenja u Europi. Želimo njihova iskustva i tehnologiju primijeniti u našoj zemlji, jer solarna energija je budućnost.

Od 1975. godine razvijali smo se od male obrtničke radionice do današnje tvrtke s proizvodnim i poslovnim prostorom, solidnim voznim parkom i kao najvažnije stručnim ljudskim potencijalom. Uspješna suradnja tvrtke Ribarić d.o.o. i SONNENKRAFTA dovela je do ugradnje niza solarnih kompleta gdje smo dokazali svoju osposobljenost i stručnost.

Posebno smo ponosni na 1980. godinu od kad smo počeli samostalno proizvoditi solarne kolektore INSOLAR 50 i bojlere za zagrijavanje vode i prostora.

Možemo  ponuditi i kompletna rješenja preko toplinskih pumpi kao i rješenja grijanja s kotlovima na biomasu renomiranih europskih proizvođača. Naše dugogodišnje iskustvo kao i suradnja s provjerenim proizvođačima jamstvo su kvalitete naših usluga.

Uopće nije upitno da li se solarna energija isplati, stoga krenite zajedno sa nama u korištenje energije budućnosti.

© 2011 Ribarić d.o.o. | Design: Ksenija Priselac | jQuery Menu by Apycom